Soligt och fint

Blev ju som sagt dressyrpass idag. Behövdes verkligen efter den dåliga veckan vi haft! Eller tja, hon har ju varit duktig på att galoppera men blivit otroligt stressad och hård alla gånger (dock inget att jämföra med hur det var förut!)
Ghetto hade iaf en grym trav, bra tryck och bra form. Tränade lite fattningar i trav vilket vi börjat få kläm på nu, hon höll formen mycket lättare nu än förut. Höll på lite med trav-skritt-trav på fyrkantspåret.
Körde lite volt sedan vilket var ganska längesen pga underlaget. Är ju ganska gropigt och lutande osv så det blev väl inte världsbäst voltträning men ganska bra gick det ju iaf med tanke på omständigheterna ;) 
Hade sedan bestämt mig för att jag skulle våga galoppera där ute på åkern. Har ju.. inga bra minnen av det faktiskt, hehe. Hade som mål att iaf fatta galopp en gång, bara för att "komma över det där". Fattade först vänster galopp och Ghetto var så duktig och fattade direkt och var inge dragig alls! Försökte hålla oss på en stor volt men hon sköt ut höger bog så mycket (samma sak i höger galopp, fast vänster bog då) så kunde inte svänga riktigt ordentligt halva delen av volten så det blev lite träning på fattningar! Körde hal volten galopp, saktade sedan av och fattade igen. Hon fattade hela tiden och tyckte det var jättekul att springa lite.
Märks verkligen att hon tycker det är jobbigt och lite upphetsande att galoppera för efter galopperna så var hon alldeles svettig och innan det var hon inge svettig alls..^^ Bara att träna!
Travade sedan av i låg form på fyrkanten och skrittade sedan ett tag runt på åkern.
 
Färskingbild från mobilen. Dirr efter att vi skrittat av :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0