Så tråkig daaaag!

Detta har ärligt talat varit en riktigt intetsägande, grå och allmänt tråkig dag. Har inte tränat idag för har träningsvärk i precis varje kroppsdel, så kändes bättre att kunna ge allt resterande dagar istället för att göra nåt halvdant idag och ev. fler dagar.



Har varit ambitiös och gjort "overnightoats" i en burk. Såg ju inte så fint ut men. Orkar inte sista april imorrn, är så himla otaggad. Funderar helt allvarligt på att skita i allt och hängs på gymmet hela kvällen. Godnaaaatt, har inte tagit craze idag så hoppas på någorlunda ordentlig sömn nu.

Tur

 
Hade panik för vi har matteprov på en näst intill omöjligt grej imorrn, och jag glömde såklart boken på skolan. Dagens räddning: Mattelektioner på internet. Tacka vet jag 2013.

Premiärtur

Vaknade och såg att det var jättefint väder och vindstilla ute. Bestämde mig då för att ta en premiärcykeltur till gymmet. Älskar att cykla :D
 
Laddade upp med en superfrukost:
 
 
Vaniljgröt med banan och jordnötssmör! Gottiiii

Körde mage och rygg på gymmet. Har fortfarande cpont i armarna sen i fredags så vissa ryggövningar där man måste använda biceps också blev lite dryga. 
 
 
Gjorde ett nytt försök till "gymbild" idag. Gick bättre. Hehe. Kände att mina svullna triceps var värda en bild.
 
Igår kom ju Josse och hämtade mig med supermoppen. Vi tog en utflykt till Candy Corner och kollade sen på lite roliga klipp typ, haha!
 
 
In action, vromvrom.
 

Hungrig dag

Ja, har ju som sagt varit vaken sen halv sju ungefär... Klev upp åtta och chillade runt, åt o.s.v. och sen for jag till gymmet igen. Kul benpass som resulterade i många höjda vikter! Tjoho :)
 
 
Suddig och liten bild för jag var tvungen att snabba mig, var så pinsamt att stå i spegeln och ta bilder! 
 
Efter det kom mamma och hämtade mig sen gick vi på stan. Hon skulle köpa byxor och jag agerade smakråd. Vi åt på Coffehouse by George också vilket sög. Väntade för det första ca 25-30 min. och sen så fick jag en rökt kalkonsallad med bulgur som innehöll tre skivor kalkon och ingen bulgur :))))) Undrade ju vad jag hade väntat på egentligen. Tänker ju förmodligen hålla mig till Waynes i fortsättningen i.a.f.
 
Sen dess har jag fortfarande vart hungrig så har ätit en macka med massa skinka m.m. och lite annat gott nu ;) 
 
Ikväll ska jag och Josse ta hennes moppe och moppa till Candy Corner som har öppnat igen! Kommer bli kul :D
 
 
 

Ge mig svar. Nu tack.

Jag är inne i nån period där jag knappt sover nånting, enligt mina mallar då. Har redan legat vaken i en timme. Varför? Ingen vet.




I command you to grow!

Alltså detta är en sån underbar dag. Igen. Alltså förlåt om jag låter som en äckligt lycklig och irriterande positiv människa men livet är bara så bra just nu. Allt är bra, på riktigt, allt är bra nu. Så himla kul!!!
 
Men i varje fall, började med att jag hade mitt nya linne och jacka, hade en deeptalking förmiddag med mina underbara vänner, åt på subban med samma fina människor och fick A och B på svenska nationella. Det börjar dessutom bli varmt ute. Tränade det bästa passet på länge med ännu en fantastisk människa. Har en jättefin mamma. Denna dagen kan inte bli bättre.
 
 
Alltså fattar inte hur detta gick till, plockade näst intill alla poäng på läsförståelsen. Är så förbannat stolt.
 
 
Denna aaaaawesome middag åt jag igår! Gott som attan var det och mätt och glad blev jag.
 
Träningspasset idag för de som ev. är intresserade. Kände för mer styrka så la in axlar med biceps och triceps. Mådde inte dåligt som i onsdags för det första! För det andra så höjde jag en massa vikter vilket känns nu när jag skriver. För det tredje var jag så inne i det jag gjorde så missade helt att jag hållit på i strax över en timme och att bussen gick om kvart. Men jag hann! Snabb är jag!
 
 
Snart ska jag ha en mysstund med ännu en av mina fina vänner. HOPPAS ALLA ÄR LIKA GLADA SOM JAG FÖR DÅ SKULLE VÄRLDEN BLI EN TREVLIGARE PLATS, PUUUUUSS

Shoppinglycka

Nationella gick oväntat snabbt, ca 65 min, så efter det drog vi och krigade på BikBok! 50 % rea tackar man inte nej till! Orkade inte prova nåt i.o.m. att vi var tvungna att köa i 45 min, men är riktigt jävla nöjd! Shorts, linne och jacka som gick loss på 514 kr. :) TAGGA SOMMAR NU DÅ!
 
 
Skämmigt dåig bild, men har inte haft tid/orkar inte lämna in min kamera på reparation och har lite bråttoooom.

Svenska nationella

Tagga för uppsats




Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Det är väl det man kan säga om bloggdesigner... Nämen, nu ser det ju i.a.f. bättre ut, är riktigt nöjd! Å, ä och ö laggar ju som fan i rubrikerna men det har ju sin charm det med. Och som ni ser har jag ju rätt blandad musiksmak. Men bara ganska.

Fri till slut

Denna dag rockar, kände jag just nu. Fick bara helt plötsligt ett sånt lyckorus, härligt!!!
 
Jag och Ida fick dra till gymmet på gympan efter nåt enkelt kost-förhör. Var supertaggad eftersom jag inte vart på gymmet sen i fredags och äntligen känner mig pigg igen. Bestämde mig för att springa en kilometer kortare än jag brukar men ändå pressa mig ganska mycket. Var otroligt mycket jobbigare än vanligt, sista hundra metrarna trodde jag på riktigt att jag skulle svimma. Körde verkligen bara på ren vilja, blev nästan rädd. Annars när jag pressar mig brukar jag ligga på 160 bpm när jag stannar, nu låg jag på strax över 170 så det hände ju verkligen nåt konstigt. Satte mig i omklädningsrummet och samlade mig lite, sedan kändes det bättre så körde på med magträningen.
 
Var lite läskigt men var ändå lite stolt att jag verkligen pressade mig igenom, nu vet jag ju att jag verkligen kan klara det jag planerat att klara.
 
När jag kom hem unnade jag mig massa jordnötssmör med äpple. Banan var godare men detta var också riktigt gött!
 
 
Trots ett lite konstigt träningspass, att matten suger, det blåser som satan ute så kan jag inte låta bli att bara se det positiva med dagen! Så himla bra dag helt enkelt, och snart väntar mer goooomat, ryggbiff med palsternacka (<33333), morötter och potatis. Love life alltså.

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt

Har gjort två prov idag, gött. Svenska np läsförståelse och Nak provet. Sista Nak provet nu, troligtvis för alltid :'D Känns ju förjävla bra. Tror att båda gick helt okej, förutom en fråga om nån dikt på svenskan.
 
Efter skolan tog jag och ida äntligen steget och köpte jordnötssmör. VARFÖR HAR JAG INTE GJORT DET TIDIGARE?!?!?!?!?!?!?!? Grät på riktigt inombords när jag smakade det med banan. Så. Sinnesjukt. Gott.
 
 
Efter denna smakupplevelse gick jag och mötte mammsen och Kalle på Willys.
 
 
Där vi köpte ingredienser till denna goda sallad jag gjorde till middag till oss.
 
 
 
Over and out nu ska jag plugga tyska och spela mer sims ;)

Just chillin'

Haft en riktigt slapp dag. Gjorde te tidigare och kollade på Halv åtta hos mig. Jag hatar ju te, vem är jag ens??? Men det satt faktiskt rätt fint.
 
 
Har pluggat i ca. en timme till provet imorrn, äntligen. Nu börjar det sakta gå upp lite för mig vad det hadlar om. Kändes hopplöst ett tag där, höll nästan på att börja gråta och kasta boken i väggen men inte nu längre!
 
Ska snart installera nya sims 3, gjorde nyss uppdateringen och det funkadeeee, cya :D
 
P.S. Kommenterade gaybloggen idag. Han svarade. Gjorde denna dag lite bättre.

Hemma

Är hemma från skolan idag för första gången i ettan. När jag vaknade imorse så kände jag mig lite såhär:
 
 
Kan typ inte prata heller så det känns skönt att varken mamma eller Kalle är hemma. 
 
Igår försökte jag i.a.f. att plugga lite till provet imorrn men jag somnade istället. Resulterade att jag missade sju viktiga minuter av ponnyakuten, jävla naturkunskap. Idag spenderas dagen nog med sims och ev. lite matte och/eller naturkunskap.

Toppenhelg

Är glad att jag inte tränade igår, för förkylningen har blivit värre och värre för varje timma typ. Men det har inte hindrat denna helg från att vara riktigt grym!
 
Gjorde moppepremiär med brudarna, Agnes, Malin, Olivia, Therese, Therese, Kattis, Emma och Rebecka. Vi var   2 cool 4 school och körde omkring som värsta mc-gänget på rad. Vi startade på max och åt gomat, drog till Ica och köpte lite gott och busade runt, och tillslut hamnade vi på hemmakväll där det spårade som väntat, ni ser ju:
 

 
214 kr. kostade det. Asvärt.
 
 
For hem till Agnes för att försöka få plats med allt i den största skålen vi hittade. Fick bli de två största skålarna istället.
 
Vi satt från ca 22:30 till ca 05:15 och pratade en massa skit och hade det superchill. Åt en aningens för mycket gjorde vi nog också ja. Somnade ungefär halv sex och sov till elva ungefär, då vankades det amerikanska pannkakor.
 
 
Har inte ens orkat tänka mer på mat sen dess. Har bara suttit och sovit i solen en stund, lyssnat igenom Håkans album en massa gånger och nu har jag äntligen tagit mig en dusch. Måste plugga till Nak provet på tisdag men det är nog det sista jag känner för just nu.
 
Sovmorgon imorrn sitter ju gött i.a.f. Ha det braaaaa!
 
 

p&l!



Omg, kan inte fatta att det är sant!

Fan också

Imorse när jag vaknade (förövrigt alldeles för tidigt, typ halv sju-sju) så kände jag av typ kli i halsen. Klev upp nån halvtimme senare och gjorde frukost för att se om det skulle försvinna. Det gjorde det inte, utan blev snarare sämre. Så himla typiskt, jag som var taggad på att köra riktigt på gymmet i helgen :( Men det är inte värt det, har hört så mycket om folk som blivit riktigt skadade av att träna med ont i halsen.
 
Inte lönt att deppa så mycket mer över det. Fick en mysig morgon i sängen med frukost, min nya TV som bakgrundsljud och nya veckorevyn. 
 
Ska väl snart ta tag i dagens uppgift - att skotta fram moppen. Det får vara hur jobbigt det vill för det måste jag faktiskt göra, med ont i halsen eller inte. Sedan ska jag moppa iväg till Överhörnäs, kommer bli himla kul som vanligt!
 
 
Nya TV:n! Hade världens fetaste förut så det här behövdes faktiskt.

Svenska nationella och andra trevligheter

Äntligen fredag! Detta har varit en bra dag, även fast jag drömde om lösgodis och vaknade och trodde det var lördag. Men vi lyssnade på en rolig föreläsning av Jon Moraeus och svenska nationella talet gick bra. Sedan hade vi samhällskunskap med Biggan vilket alltid är kul! 
 
Efter det gick jag med Ida till gymmet efter två dagars frånvaro! Var supertaggad och testade Craze innan. Smakade helt okej! Blev som en bättre effekt än av en celsius. Blev superfokuserad och ökad på vikter i tre övningar samt gjorde två extra övningar. Var ganska skakig efteråt kan jag säga! Ben var det som gällde alltså.
 
 
Har nyss käka massa mat. Jag köpte de här nya smakerna av Loka bl.a. till mig och Josse ikväll! Ska väl snart gå till henne tror jag, ha det gött!

Chill

Jag och Olivia tog lite ledigt nu i eftermiddag. Sorgligt att jag for hem från skolan, för att plugga. Haha. Detta är i.a.f. just nu:
 
 
Mamma är i Skellefteå så det blir ingen ridning, orkar inte fixa nån skjuts och vill träna på mitt tal imorrn. Så ikväll är det jag som håller i matlagningen, moahaha. Kanske kommer upp en bild på det med :) Nu ska jag försöka ta tag i den här högen i.a.f.

Leverans!

Idag fick jag ätnligen min PWO, Craze Strawberry Swirl. Har vilodag idag och imorrn från gymmet för jag känner mig lite sliten. Men taggar tills fredag när jag ska prova den! Gott luktar den iaf :D
 
 
 
Idag har vi inte gjort nåt särskilt förutom att vara på Friskis med skolan sista timmen för ettorna har nån "hälsovecka". Var ju... lite trångt och så och lite pinsamt men. Ikväll blir det IC Fashionshow där Ida ska vara med! Kommer bli askul, kom ihåg när jag och Ida gick modell för esteternas modeshow och det var ju hur kul som helst.
 
 
 

Haircut

Det mest intressanta som hänt de senaste dagarna är väl att igår klippte jag mig, bussen påväg hem körde fel, och jag gjorde en supergod middag i hunger-stress-panik.
 
 
Bananpannkaka <333333
 

Nu är jag klar med talet och har tränat på det lite, inför svenska nationella på fredag. Känns riktigt gött att det är 1,5 minut över minimum tid! Nöjd :)

Nej

Nu har jag nån period där jag snart har spelat sönder tre stycken låtar för att jag lyssnar på dom typ dygnet runt. För tillfället undrar jag om den här låten är faktiskt är skriven till mig? Eller? vavavva?
 
 

Håll om mig

Jag lyckas nästan alltid sova länge när jag är med Ida, hon smittar typ av sig på mig. Inatt sova jag i.a.f. 9 sköna timmar fram till elva. Då var jag pigg som en lärka och väckte Ida. Hennes mamma hade fått nån fixidé att fara tidigt till stan så hon kom redan en halvtimme senare och hämtade henne. 
 
Efter det drog jag iväg till gymmet för intervaller och armar. Lätt roligaste på hela veckan. Körde 1-1, 2-2, 3-3, 2-2, 1-1 intervaller på ca 8 km/h och 12-13 km/h.
 
Sedan körde jag igång med armar. Försökt få nån kontakt med min vänsterarm som är ungefär lika effektiv som blindtarmens bihang annars. Fick till slut jättebra kontakt med biceps så nu är jag nöjd :D
 
Nu har jag ätit upp alla tacorester från igår och duschat. Resten av dan ska jag ägna åt att filosofera. Eller nåt.
 
 

Spurtisar

For in till stan och mötte Ida. Vi drog till gymmet och köttade sönder ben. Vågade t.o.m. ta bort spärren på benpressen, ehehehe.
 
Sen gjorde vi det här
 
 
Plockade vuxenpoäng genom att handla middag i en vagn. Under allt götta är det faktiskt mat.
 
 
Åt världens godaste tacos. Takt ut i röven och bena!! Nu blir det detta till en skräckfilm ihihiohoho
 

DAMMSUGA

Kör på Håkan och kör igång med dammsugningen! 
 
 
 

Bra dag

Idag är en bra dag! Det är varmt ute även fast solen inte skiner - underbart.
 
Har ätit min favorit frukost så nu är jag jättemätt. Idag ska jag till gymmet för att möta upp Ida, vi ska träna tillsammans sen handla för att göra tacos :D Mamma jobbar hela dagen så jag har lite saker att göra innan jag far till gymmet:
 
- Städa upp i köket
- Dammsuga mitt rum
- Boka klipptid på attityd
- Packa ihop mina grejer till gymmet
- Bädda sängen
- Äta frukost - check!
- Borsta tänderna m.m. - check!
 

Är ben som gäller idag, taggaaaad. Igår tränade jag mage och rygg. Har börjat träna för att så småningom kunna göra chins utan hjälpvikt, är ju lite respekt i det ;)
 
 
Jag för någon dag sen
 
Men först är Jamie Oliver på nyhetsmorgon så det måste jag se ^^

Yeeeaaah

Idag har varit en bra dag. Fint väder och allt har det t.o.m. varit. På samhällskunskapen ringde jag till polisen och HM om mitt fördjupningsarbete vilket var riktigt jobbigt men nu är det gjort! Har bestämt intervju med en polis på fredag eftermiddag, kommer bli spännande....
 
Annars har jag tränat idag. Slog rekord igen på 4 km. 24:07 blev det. Glad! :D Efter det gick jag upp till skolan igen för utvecklingssamtal. Tog typ tio min för jag är en så rackarns duktig och skötsam elev, hehe. 
 
 
Köpte en skyr på Ica innan utvecklingssamtalet. God var den!

Du är den finaste jag vet

 Jag vet inte hur jag ska börja skriva det här ens. I november 2010 var den första gången jag träffade dig, tack vare Bea. Något jag är oändligt tacksam för. Sen dess har jag både skrattat, skrikit, gråtit, svettats och haft några av de absolut bästa stunderna i mitt liv med dig. Jag har lärt mig så himla oändligt mycket. Jag har fått veta hur allt ska kännas när allt bara är helt perfekt rätt, jag har också fått lära mig innebörden av jävlar anamma och tjurighet. Vitsen av att aldrig ge upp. När folk inte kunnat tro att du faktiskt gått trav 10 år av ditt liv. 
 
Jag har aldrig och är inte säker på, om jag nånsin kommer kunna känna såhär starkt för någon annan än dig.
 
Sommaren 2012 var den absolut bästa sommaren i mitt liv. Allt var helt perfekt, från att ha kämpat, kämpat och kämpat i ett och ett halvt år, tills dess att allt bara funkade. Från att så fort jag skänklade dig så försökte du antingen kasta av mig eller hel enkelt sticka iväg, till att kunna trava på långa tyglar i normal arbetstrav. Inget kan beskriva den känsla av lycka och framgång jag känt med dig, inte heller hur mycket jag alltid kommer att älska dig. 
 
 
 
 
 
 

Massa mera snö kan dra

Nu har det snöat en massa mer. Jag som tänkte ta fram cykeln.
 
 
Japp, jag letade nyss igenom mitt bildarkiv efter en bild på min cykel. Hittade bara den här bbilden på min gamla klass från juni 2010. Hoppas ni inte ser mig.
 
Idag har jag iaf gått en kort promenad efter en skön typ tio timmars sömn. Jag har också vart duktig och bokat om min tandläkartid som var halv tre idag. Kan inte ta den för senare i eftermiddag när mamma kommer hem måste jag göra något jobbigt som jag har gått och tänkt på väldigt länge, men som jag nu äntligen fattat ett beslut om

Bra helg

I lördags hade vi fest här hemma. Alla mina fina tjejer kom runt sex, vi fixade oss och lyssna på lite musik tills resten rullade in. Vart faktiskt en riktigt lyckad kväll trot lite musiktrassel och lite kaos! Jag är som vanligt kass på att ta bilder och de bilder jag tar blir ju värre än värst, men här har vi fyra (!) stycken iaf.
 
 
 
Hade 8 st tjejer som sov här i mitt rum. Varmt som fan blev det och en aningens trångt. 
 
 
Efter det var det skönt att soav själv inatt. Igår städade jag heeela dagen lång och sen blev det pizza och en massa götta framför TVn med mammsen.

Trött

Igår var jag på stan och löppte lite nytt, en sport bh, ett träningslinne, ett vanligt linne och en ny eyeliner. Lämnade också in min klocka för den har blivit besvärlig att stänga. Mötte upp Agnes efter en timme och gick runt lite, sen for jag hem för att sedan fara på ridning på ridskolan.
 
Vi hade hoppning igår och jag hade Camaro. Kul, för jag gillar att rida honom och känner mig inte alls rädd när jag hoppar med han! Det gick riktigt bra, vi gjorde en övning som blev som en åtta på halva ridhuset för att träna lite på vägar och snabba vändningar. Sedan hoppade vi 5,5:an. Till slut låg sista hindret på strax under en meter, var helt enkelt skitläskigt högt när vi kom emot men vi klarade det, dessutom har jag aldrig hoppat över typ 75-80cm så det var kul!
 
Bild på Camaro och Amanda, som tävlar honom.
 
Idag har jag tränat bröst och axlar. Körde också ett test på 2km vilket jag återigen slog tiden på! 11:28 blev det, vill komma ner till under 10 men det är nog lång väg kvar. Men fortfarande bra med tanke på att i höstas så sprang jag det på kring 14 minuter.
 
Sen dess har det inte hänt mycket, handlat med mamma och ätit. Ikväll händer det nog inte mycket heller, ska bara chilla med mamma till Let's Dance.
 
Hörs!

HAHAHAHA

Dog lite åt denna reklamen nyss
 

Leeeegday

Vaknade för tidigt idag. Låg och drog mig ett tag i.a.f. innan jag klev upp och gjorde lite uppladdningsfrukost. For sedan och tränade ben, tyngsta passet på hela veckan, lätt... Krigade igenom det och sedan tog jag bussen hem (SOM VAR FULL MED BARN AAAAAARRRGH). Mamma vaknade ungefär då, då drog vi och shoppade loss på Willys. 
 
Nu har jag nyss ätit, sitter och väntar på att Agnes, Olivia och Kattis ska komma hit. Känner för att ta fram min cykel så funderar på att tvinga de att hjälpa mig upp med den ur garaget, ehehehehehe....
 
 
En del (!) av allt påskgodis jag fått i mig.
 
 
God pannacotta som Carmen bjöd på hos pappa!

Mysig dag

Dagen började med att jag blev väckt av mitt larm klockan 10:15. Klev upp, åt min älskade grötfrukost, drog iväg till gymmet. Tränade kondition och mage/rygg. Körde helt nya övningar och dog lite, hoppas på att det känns imorrn!
 
Efter det drog jag upp till UH för att ha ett "möte" med mitt kära gang ;) Åt ceasar sallad och planerade helgen, mysigt var det.
 
Tog bussen hem, åt mat med mamma och sen räddade Emma, Josse, Fia och Amanda mig från ensamheten. Åkte med Josse och Fia till Själevad där vi såg film och snackade skit! Hehe..
 
Nu håller jag på att ladda ner Jersey Shore (haha) som jag ska ligga och kolla på tills jag förhoppningsvis somnar. Ajöss!

Händer inte mycket

Ja, här händer det inte mycket. Spelat xbox med brorsan och far min. Ätit godis. Sprungit en runda.
 
For tillbaka till mamma nu iaf. Har tränat armar och lite kondition, ätit mat, duschat osv. Inget speciellt alltså, skönt med rinnande vatten igen i varje fall. Någon vattenläcka i området hos pappa så finns inget vatten i kranen, toan, duschen osv :(
 
 
 
Fick lite tråkigt, då hittade jag nyckeln, as you can see, till att jag sover så bra i min lilla säng i mitt lilla hus hos pappa
 
 

RSS 2.0