Jaja

Haha tänkte skriva mer på förra inlägget men jaja! Tog i som fan och tänkte hela tiden "sista passet innan augusti typ". Känns lite sorgligt för jag har trivts så himla bra på energihuset. Samtidigt ska det bli lite kul att träna med enbart kroppsvikt ett tag eftersom jag känt mig lite "tvingad" nu att göra övningar med vikter eftersom jag inte kan göra det hemma.

Dock så var det SJUKT varmt på gymmet idag?!?!?!? Herregud alltså, svetten bara rann överallt. När jag var i ett rum där det oftast inte är nån annan så passade jag faktiskt på att linda linnet runt sportbhn och rulla upp shortsen haha, alltså vad gör man inte? Nu känns det bra i.a.f, avslutade med lite jägarsits som jag alltid gjorde förut, alltså vidriga jävla övning. Blir mycket sånt nu framöver antar jag! Men först, en chillvecka tror jag :)

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Ännu en mobilblogg, kulkul.

Mitt sista pass fram till augusti idag, ben. Har inte tränat det sen onsdags förra veckan p.g.a. triathlonet o.s.v. Då vill man ha fräscha ben!




Pre-legday, hehe



Pizza på Il Padrino sista fredagen i ettan. Sååå gott och varmt :D

Äntligen över

Nu är det äntligen gjort och avklarat, känns så himla skönt. Har inte kunnat tänka på nånting annat de senaste dagarna men nu är jag snart på banan igen förhoppningsvis!

Mental förberedelse

 
Såhär fint blev det igår! Mamma blev jätteglad och vi hadee en supermysig kväll som slutade med Wallander på TV:n, äntligen är hockey-VM slut... Men goooott var det och blev positivt överraskad av Roqueforten! (Inte världens finaste twitterbild men)
 
Idag har det varit en riktigt lugn dag med det absolut sista i skolan gjort. Ingen tyska och ingen matte hade vi vilket resulterade i golunch på Subway och att sluta en timme tidigare!
 
Jag och Kattis gick på ett informationsmöte ang. triathlonet på onsdag. Är så. himla. nervös. Håller på att förbereda mig mentalt, ibland känns det som en kul grej (om än omöjligt) och ibland känns det bara omöjligt och hemskt. Mitt mål är i varje fall att ta mig igenom levande! 
 
Efter skolan checkade jag av konditionen inför onsdag. Alltså haha så himla patetiskt, man kan ju undra varför jag som nästan enbart tränat styrka de senaste 2-3 veckorna ska starta i ett triathlon för?! Det går ju liksom ut på uthållighet och kondition? Sprang 5 km i.a.f. och det var lite av en nära-döden-upplevelse. Hejjaaaaaaa... Nämen, det ska bli roligt att kunna skryta om att ha varit med :)
 

Guess what I'm going to do..

Kan ju inte vara så svårt, är morsdag idag så mamma ska få det hon gillar mest när hon kommer hem. SnålWillys hade varken jordgubbar eller kärnfria vindruvor, jävligt tur för dom att vi har en massa olika marmelader m.m. hemma.
 
 
Nu måste jag snart ta tag i att göra min svenska uppgift som ska vara klar imorrn. Har inte läst klart boken men det löser kanske google.
 
Förövrigt så har denna helg varit riktigt mysig. Och lång, trodde det var söndag hela dagen igår. Träffade Anjelita igen igår, det var väldigt längesen men det kändes som att vi träffades förra veckan, haha! Men det var kul med lite catchup.
 
I fredags var jag hos Malin med en massa tjejer, äkta tjejkväll. Lika kul som alltid, haha.

Cause i saw the end

Idag var en riktigt bra dag med lugn förmiddag som bestod av att lyssna på redovisningar i typ 2 timmar. Eftersom jag är klar behöver jag ju typ inte göra nåt :D Nejmen, vi har så kul på samhällslektionerna :)
 
Efter det blev det lunch och mattenationella muntliga, mitt näst sista nationella sen är jag klar med ettan... Gick väl sådär, lite konstigt var det. 
 
Orkade inte gå på dansföreställning sen så gick ner till gymmet och tränade ben. Kul var det och ont gjorde det. Tränade för första gången i mina "VS-shorts" som jag köpte i Thailand. De är ju en aning för korta för att ha in public egentligen men what to do när det är likamed drunkna i svett att träna i tights.
 
Sedan vart jag tvungen att springa upp till gallerian för att rädda Thereses dag! Tänker inte skriva vad som hade hänt, det gör man inte offentligt..;)
 
 
Skulle ju inte tacka nej till att fara tillbaka till Thailand... Drömlandet nummer ett

Min man

Idag har vi gjort mattenationella i fyra timmar, B, C och D-delen. Två med miniräknare och en utan. Jag tror det gick hyfsat, det var ganska kul i.a.f. för jag är typ den enda i Övik som gillar matte.
 
På eftermiddagen kom solen fram och den blev varmt igen. Passade på att jämna till min ojämna och olyckade bränna på ryggen och sova en stund. Min only man in the world kom och krävde uppmärksamhet med.
 
 
 
Alltså jag dör så söt han är ibland.
 
Sedan blev det middag (broccoligratäng <3<3<3<3<3) och efter det det sista boxningspasset innan sommaren. Hoppas på att det blir fel till hösten, så himla roligt. Dock var det det jobbigaste passet ever eftersom det var en pain in the ass att bara skriva prov idag p.g.a. träningsvärken från igår. Stolt att jag kämpade mig igenom även fast jag på riktigt trodde jag skulle dö ett tag hehe.
 
När jag kom hem var jag vrååålhungrig så åt detta, mamma hade köpt nektariner :') Åååh så himla somrigt och gott är det!
 
 
Nu ska jag kolla på barnförbjudet program och sedan förhoppningsvis sova. SLEEP TIGHT PEOPLE

Haters gonna hate

Slitet uttryck, men det stämmer ju så bra
 
Har varit en slapp dag i skolan idag, ungefär som en vanlig dag vi har utan prov.
 
Efter skolan bockade jag av ett grymt triceps/axlar/bröst-pass som fick sluta med lite sparkar. Var på helt amazing humör när jag kom hem och var superpepp på typ precis allt i livet o.s.v. o.s.v. men sen så började jag och mamma bråka (?) så där försvann det helt åt skogen. Långsur som jag är så har jag suttit här nere på mitt rum och surat/varit arg/bitter/ledsen ja ni vet, och pluggat matte inför 4 h nationella imorrn. Ajöss.

Hoppas på att karma tar mig



Är en så jävla snäll syster och låter lillebror se på hockeyn på stor-TV:n.

Kort dag

Denna dag började såhär:
 
 
Hehe ja det syns ju inte men, med ett riktigt bra magpass började den i.a.f. Sedan blev det stress, duscha, fixa sig lite och äta för att sedan fara på konfirmation av kusin.
 
 
Nu är det ju så varmt så jag kan använda några av mina favoritkläder från favoritaffären forever21. Man måste ju passa på!
 
Efter det har jag hunnit äta pannkaka och gå med Fia till coop. Dagen har gått riktigt fort faktiskt, har haft saker att göra hela tiden så nu blev det lite tomt.
 
Igår hade vi himla mysigt hemma hos Malin när vi såg på Eurovision i.a.f! Skrattade och sjöng en massa ,så det ska vara :)

Röd blev jag ju i.a.f.

Sen senast har jag ätit, solat, duschat och ätit igen. Benpasset gick helt ok, svettades så in i helvete, tror jag ska sluta träna i tights nu alltså... Men det var kul att komma tillbaka!
 
Solade i typ 1,5 timme med hårinpackning i. Man tycker ju aldrig att det tar när man är ute och man ser alltid så blek ut. Men jag blev less och hungrig så gick in, var nog tur för nu är jag nästan kräfta.
 
 
Samma visa varje år. Gjorde en smoothie också, ASGOTT
 
 
Har alltid ett ägg i när jag gör smoothie, det blir en aaasgod konsistens av det!

Living on the edge

Ja alltså vi hade ju himla roligt igår iaf! Detta är vad vi gjorde större delen av kvällen..:
 
 
 
Nu taggar jag till för beeeen på gymmet. Har haft en lite knepig vecka, eller egentligen inte, men det känns som det. Senast jag var på gymmet hade jag ju sovit i typ 4 h. och hade lite bråttom så det blev väl inte veckans bästa pass. Annars är jag ju faktiskt himla nöjd med coopers i torsdags och mag-passet i måndags i powerstriken i tisdags! Så så himla dålig träningsvecka har det väl inte varit ändå :) Tog vilodag igår eftersom jag tycker om att kliva upp "tidigt" på helgerna och fara till gymmet.
 
Resten av dagen ska jag ligga i solen och äta maaaat!!! Adjöss
 

Två sammanfattande bilder

Imorse när jag kollade på termometern, ca. halv sju, så såg det ut såhär:
 
 
Detta ledde till det här:
 
 
Malins huvud och resten av Nola utanför ljushallen istälet för inuti.
 
Så har väl resten av dagen sett ut också, satt ute nere vid hamnen nån timme och chillade gaaaalet. Gjorde klart en Nak uppgift och redovisade mitt samhällsarbete också. Känns jävligt gött nu med helg alltså. Känner på mig att denna helg kommer bli grym förresten! Ikväll blir det äventyr med nå tjejer och imorrn Eurovision <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Grillade nyss, så himla gööööött.

One way or another

Idag har varit en helt OK dag, som gjort mig så arg så det svängt om i flumm typ. Drog til gymmetför att slå och sparka (Powerstrike!) ur mig alla konstiga känslor. Var supertaggad och det resulterade i ett ordentligt svettigt pass. Dog nästan ett tag men det här måste jag fan klara om vi ska köra triathlon om två veckor... Bara att kötta på! :)
 
 
Ny favoritoutfit :D

Jag sa här är bara att ta mig baby

Fin dag idag. Gjort bort tyska nationella läsförståelse som jag inte har en aning om hur det gick... Hoppas ju på att upprätthålla betyget i.a.f. Sedan har vi inte gjort mycket mer, förutom att skratta bort nån lektion åt bl.a. detta:
 
 
Sedan var jag och tränade, körde igenom cooper på den bästa tid jag tror att jag kommer få än så länge, 11:20. Inte toppenbra precis men ändå typ 2,5 minut bättre än när vi gjorde det i höstas. Sedan tränade jag mage och sparkar mot säck. Har alltid haft svårt för det men nu fick jag till det riktigt bra så nu får man akta sig för mig haha :D

To overtake life

Just nu är livet en våg av upp- och nergångar. En dagen, timmen, veckan, är allt helt perfekt. Bättre än nånsin faktiskt. Jag går på moln av lyckorus. Andra stunder är fulla av fundersamhet, orsäkerhet, ånger. En enda stor funderan på om jag verkligen gjort rätt. Livet har ju minst sagt förändrats totalt på bara 2 månader, och det är jag själv som står för förändringarna. Jag har gjort det som fallit mig in och helt och hållet följt min egen vilja. Det är alltså mina beslut och inget jag kan skylla på någon annan. Då kommer tankarna, har jag gjort rätt eller fel?
 
Då måste jag ju tänka igen. De glada stunderna väger helt klart upp de dåliga. Livet leker för det mesta och jag minns inte sist jag mått så överskådligt galet bra. Allt blir bara bättre och bättre, jag håller på att vinna över mig själv helt enkelt. Men då kommer frågan upp igen, kunde det varit bättre? Kunde jag klarat att komma hela vägen hit ändå? Och, den ständiga jakten på ett svar som aldrig kommer finnas.
 
 
Men, jag är på banan igen. Jag är redo. Och det är det viktigaste av allt, hit me with your best shot.

Förbannad var ordet

Stressig dag idag. Hade planerat perfekt för att hinna träna innan jag måste vara hemma för att hjälpa mamma inför kvällen. Det spöregnade när jag for iväg till gymmet så jag var alldeles kall och blöt när jag kom fram. Vad händer då? Jo jag upptäcker att jag glömt mobilen hemma. Kan på riktigt inte, och har aldrig kunnat, träna utan musik. Höll på riktigt på att bryta ihop och lägga mig i fosterstälning eller nåt på golvet. 
 
Ja jag blev såklart svinförbannad och åkte snabbt som fan hem och tillbaka igen (har nog aldrig kört mer olagligt än som då faktiskt haha) sen använde jag ilskan till att på riktigt döda mina ben på gymmet. Haha ja det gick bra i.a.f. och ingen dog. Så typiskt bara att nåt sånt ska hända precis när det spöregnar ute och jag dessutom har ett lite tajt schema. Började t.o.m. blöda näsblod när jag kom hem! Inte OK nånstans. Nu har jag ätit, hjälpt mamma lite och andats en stund i.a.f, ilskan släpper ;)
 
 
Är nu stolt ägare till ett par lår som går ihop! :)
 
 
Varför? Jo, för att dom är rockhard, starka och dessutom har jag fått en röv som tidigare varit obefintlig ;)

Skulle gjort dom rosa

 
Ja, såhär blev de. Plus en plåt till. Fina va???? Säg att de var fina.

Something's flipping all my switches

Armpasset gick bra. Har just fallit för charmen med att värma upp och köra konditionsdelen i tjocktröja. Svett är kul.
 
Mamma har fått för sig att vi ska bjuda släkten som räknas från hennes sida på middag imorrn. Därför håller jag just nu på att göra maränger. 50-60 minuter i ugnen?!?!?!?! Vafan liksom.... Hoppas alla blir impade, haha.
 
 
 
Haha jag i omklädningsrummet...
 

Ikväll kommer Josse. Vi ska rocka stans godisaffärer typ. Som jag har längtat, har typ skakat p.g.a. godissug hela veckan.............:))))
 
 

Man måste må dåligt för att kunna må bra

Igår var en grym dag som avslutades med en grymt rolig hopplektion på Ninor. Nu ska jag krossa gymmet med biceps och triceps, kuuuul!

Har i.a.f. Daisy

Lektioner ute och jag sitter inne i cafeterian - värdelöst




Katharsis

Idag har varit årets varmaste dag,, tror jag? Varmt var det i.a.f. Svettades nästan gjorde jag.
 
Idag har förövrigt varit en ganska lugn dag. Har gjort vårt sista svenska prov. Tror och hoppas att det gick okej. 
 
En sak jag tänkte på också är att jag borde sluta se så otrevlig ut. Det bästa jag vet är ju typ random människor som kommer fram och är glada och säger nåt snällt, kan tänka på det i flera dagar efteråt liksom. Varför gör inte jag sånt? Skäms.

En del av mitt hjärta

Även fast denna dag började på sämsta möjliga sätt - vakna en och en halv timme för tidigt p.g.a. helt sinnesjuk magknip och uppsats på tyska, så har den varit grym! Solen värmer så himla skönt och ja, det var väl inget mer egentligen haha.
 
Tror i.a.f. att uppsatsen gick OK. Kändes rätt okej ändå. Efter det har skolan varit mest chill. Är ju peppande att vi bara går tills onsdag!
 
Efter skolan gick jag till gymmet för att kötta ben. Var ett grymt pass, kände mig riktigt stark faktiskt och gjorde fler övningar än jag brukar. Imorrn blir det powerstrike, kommer bli askul för det var riktigt längesen nu!
 
 
Orkar inte hur falskt jag ler på bilder. Modellkarriären är helt körd kan man ju säga! Denna bild är från avslutningsdagen förra året, bara för att idag är det faktiskt en mycket bättre dag! Throwback monday eller nåt sånt :)

Nu var det ju maj

Sen sist har jag mest bara haft massa tråkiga prov o.s.v. så det skippar jag att skriva om!
 
Igår var en helt awesome dag som spenderades till ca 85% med mina fina brudar. Vi möttes först på Ica i Själevad vid tio för att handla mat. Sedan bar det hem till Olivia för att göra brunch! Det blev superbra, blev typ aldrig hungrig igen efter det där haha, så typiskt oss... Vi hade bl.a. pannkakor, frukter, ägg, bröd, flingor o.s.v! Sedan vilade vi en stund för att få i oss efterrätt som är på den sista bilden...

 
 
 
 
Haha marrängsviss som jag och Olivia gjorde. Rörde ihop allt. Glassen kom dirr från frysen men efter typ en halv minut var allt ändå en jävla soppa. Men den smakade bra i.a.f!
 
Vi kollade också på Agnes söta små kaninungar, längtar tills dom blir större så man vågar ta i dom haha!
 
Sedan for jag på gymmet, hem, och sen cyklade jag till Therese för en chillkväll. Vi gick på östra, hade ett riktigt kul häng och pluggade matte. Så himla kul vi har det jämt haha, kan inte komma på någon gång vi typ suttit och surat.

Pyssel

Förutom att träna ben och äta mat idag så här jag även hämtat två paket:
 
 
Sedan har jag pysslat på med innehållet i dom ett bra tag. Såhär blev det:
 
 
Nöjd! Vill man ha nåt så får man fixa det själv! Och jag ville ha låga platåskor med guldiga nitar ;)

Värdelösa valborg

Igår kan ha varit en av de sämsta dagarna det här året. Totalt värdelös. Var på så sjukt dåligt humör hela dagen, gjorde en dålig träning och dessutom regnade det.
 
När jag kommit hem och ätit, fixat mig o.s.v. tog jag bussen ut till själevad för förfest med massa fina tjejer. De enda bra timmarna på dagen kan man ju säga! Tog inte ens några bilder så här kommer en instagrambild, alltid något.
 
 
Orkade inte ens anstränga mig att le, så sur var jag ;)
 
Efter det tog vi bussen ut till järved. Det var också kul, haha! Busschauffören var som tur var jättesnäll för vi hade ingen aning om vart vi skulle, så hon hjälpte oss.
 
I järved började helvetet kan man säga. Dräggigt folk, kallt, blåsigt, kissnödig och ja, listan kan göras lång. För att sammanfatta det så kan man ju säga att det är det sämsta jag nånsin varit med om.
 
Jag, Amanda och Emma blev döless så vi fixade skjuts hem, så himlaaa värt det! :D Väl hemma rockade jag loss ensam vilket också var ganska kul... , ehe
 
 

Go hard or go home



Legday, kötta

RSS 2.0