Helt underbar dag

Hade en helt fantastisk födelsedag igår. Mina vänner och min familj är helt underbara. Det började med att kattis och Malin smög iväg från lektionen för att köpa en kaka till mig, sedan sjöng de och Agnes för mig i klassrummet ♥ På lunchen gick alla tjejer till king square och åt buffén som var jättegod. fick även en "fitnesspressent" av kattis då också, haha så passande!! Efter det gick vi några på stan en stund, sedan gick jag och tränade. Bröst, triceps och axlar blev det. Det var riktigt trevligt för det var nästan inget folk samt att de målat om och gjort fint på gymmet!

Efter det hämtade mamma mig så for vi hem och åt middag med mormor. Senare kom även pappa, Carmen, bittan och Lars. Vi fikade och jag fick presenter av alla :) Bla. Håkan-tröjan jag önskade mig och en ny telefon (!) även fast jag sa att jag inte behöver någon.. men men inte gråter jag för det precis ;) En samsung galaxy s 4 fick jag som jag skriver från nu!Jag minns när man nyss hade skaffat typ Facebook, gick i kanske sjuan och det absolut viktigaste med sin födelsedag var att man fick så många "Grattis" på sin logg som möjligt och att man fick många presenter. Nu tycker jag bara att det bästa är att alla samlas och fikar tillsammans och att jag får vara med mina fina vänner, allt det andra betyder inte så mycket längre. Såna här dagar förstår man verkligen hur mycket alla runt om en egentligen betyder!

Känner du lyckan genom sorgen?

Festen går frammåt, bara två dagar kvar nu! Samt en dag kvar till min födelsedag vilken kommer firas först med brudarna på lunchbuffé och sedan med fika osv med lite familj! Riktigt chill vecka har detta varit faktiskt, inte särskilt mycket att göra nu såhär mitt i. Har inte tränat heller för att försöka bli riktigt frisk nån gång så lite rastlös har jag varit men, det är bara att tänka på nåt annat.
 
 
Morfars grav än så länge innan vi fått dit en sten. Farnor och farfar har ingen grav utan de ligger tillsammans i havet. <3
 

Säg aldrig förbi, säg att du är fri till slut

Igår var vi hemma hos Olivia och fikade allt detta samt pratade en massa som vanligt! Vi hade pannacotta som agnes gjort, pepparkakscheesecake som Olivia gjort, mjuk pepparkaka som Amanda gjort, snickerskakor som Rebeka gjort, olika former av chokladbollar som Kattis gjort och till slut jag som gjorde nån havrekaka i all hast efter skolan.
 
 
 
Just nu:
 
 
Håller på att koka kondenserad mjölk jag ska ha till en paj nästa helg. Den ska kokai trtre timmar så medan sitter jag här och ska snart gå ut och vandra omkring en stund. Ger min hals och "förkylning" ännu en chans att återhämta sig så jag är fit for fight näst vecka när det händer en del.

Silver over everything

Gud denna dagen har verkligen gått ut på att till fem sjättedelar planera min födelsedagsfest. Haha, peppade nånting. Har haft knappt en lektion idag, life of SASE2b liksom. 
 
För att blicka tillbaka och försöka förutspå saker som kan hända om två veckor så kommer gamla festbilder.
 
 
I somras hos Amanda
 
 
Avslutningskvällen som avslutades här hemma
 
 
 
Här hemma i april typ
 
 
 
 
Och såklart gatu haha
 
 

Det gör ont att veta men lika ont att undra

Ridningen igår gick jättebra! Var så nervös innan men det kändes bra hela tiden, förutom att jag hade en aning för långa stigläder. Gillar verkligen att hoppa Camaro, han är så okomplicerad. Bra för mig som alltid hetsar upp mig så mycket ;)
 
Idag har jag bara tränat och ätit. Ska snart iväg och köpa krydda och cola, ska ha finmiddag all by myself som vanligt <3<3<3<3<3<3
 
 
Haha våra katter är mitt syre
 

RSS 2.0