hehehehehe

Kändes som att jag skrivit denna låten just nu. Hehehehehehehohohohoh så blir det när man är vaken och alldeles för trött.
 
 

Påsklunch

Dagen har varit lång men ändå kort. Vaknade, åt frukost, fixade mig och sen for jag och mamma iväg till mina kusiner. Där blev vi bjudna på goooo mat.
 
 
När vi kom hem så kom pappa och hämtade mig, sen dess har jag frossat i ännu mer påskgodis och nördat med bror och far. Mysig dag i.a.f!
 
Mitt objektiv gick förresten sönder. Igen. Sur.

Abstinens försvinn

Nu har jag segat på hemma ett bra tag. Är så himla sötsugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Skyller på Hela England bakar som jag nyss såg klart.. Om nån timme kommer i.a.f. Josse och räddar mig från ensamheten (mamma jobbar). Vi ska leva farligt, äta middag tillsammans och ha det fint. (blir nog en sväng till coop som vanligt med) (hehe)
 
 
Påsk pavlova, maräng med lemon curd-grädde och chokladägg.
 
 

Älsklingsrackarns frukost. Eller nåt sånt.

Trotsar min äckliga träningsvärk och drar till gymmet. 
 

Feelgood låt

 

Tillfällig header

Har för tillfället lite tid över i mitt liv så kände för att börja dokumentera vad jag gör igen. Alltid trevligt att läsa gamla inlägg ju. Så detta får bli en lite tillfällig ful/söt design, i lite brist på inspiration och bilder (!). 
 
Tänkte iaf. börja skriva om mitt "vanliga" liv igen, annars har ju mest bloggat för ridningens skull men nu tänkte jag bry mig lite om vad jag gör annars också.
 
Då börjar vi. Lediga från skolan idag p.g.a. vattenläcka (?). Så blev en tripp till skolan ändå för att hämta lite papper, sedan gick jag en promenad hem i det härliga vädret. Var förbi högland också för att lämna alla papper, och prata lite med Sivis ♥ 
 
Sedan jag kom hem har jag latat mig till fullo, mest p.g.a. lathet men också för att jag knappt kan gå av all träningsvärk. Senare ska jag iväg till ridskolan och sen vara med Fia, blir myyyysigt.
 
 
Sorgligt gammal bild på mig och Fia, vad var det jag sa om brist på bilder..? januari 2011

RSS 2.0