världens finaste

De två senaste dagarna har jag och Ghetto tagit det hyfsat lugnt, vi har taggat till dagens pass när Josse skulle komma! :) Men igår tränade vi lite fattningar och gick bla. över en träbro vilket var spännande!
 
Idag skulle ju som sagt Josse komma och ta lite bilder. Var lite orolig eftersom sist vi var på plan utan sällskap gick det pissdåligt verkligen!
 
När vi gick till plan hade jag en riktig bra känsla redan från början, hon skrittade i en helt okej lugn takt på långa tyglar och tog det chill. När jag kortade tyglarna började hon direkt jobba av sig själv, var jättemjuk i båda sidorna och var allmänt trevlig! Ironiskt nog så var det enda som saknades lite driv framåt.
 
 
 
Började med skritt i båda varven på volten. Höger blir lättare och lättare, nu ställde hon sig lika lätt som åt vänster :)
 
 
 
 
 
Tog sedan trav på fyrkanten. Hon bjöd till och var otroligt lätt att ha att göra med!
 
 
Hon har blivit riktigt grym på hörnplaceringar i vänster varv nu. Tänk att det var åt det hållet vi gick omkull i i februari pga för mycket lutning och hal plan...
 
 
 
Provade sedan på volt. Har nog aldrig gått så bra och enkelt! :D
 
 
 
Bytte varv. Är ju det svåra varvet så det var såklart lite sämre. Men hon har nog aldrig varit så bra i det varvet för att vara det svåra :) Genade nästan ingenting, och då var hon inte omöjlig att få ut där man vill ha henne igen heller.
 
 
 
Tränade lite skänkelvikning. Har bara gjort det lite, litegrann ibland. Tycker hon var duktig för att inte h gjort det nästan nåt alls. Gick bättre för höger skänkel faktiskt, har ju tjatat på henne så mycket om den så hon flyttade nästan direkt...
 
 
 
 
Försökte göra lite öppna. Den går dock bättre i vänster varv. Bjuder på minen, kommer komma mååånga fler i galoppen!
 

Skulle sedan prova lite galopp. Eftersom Bea har hört om att vi börjat galoppera på plan så ville hon såklart ha bilder, hihi! Så det blev några varv i galopp åt båda hållen idag med. Var lite nervös innan vilket Ghetto kände men vi travade på lite på en volt innan så då kändes det bättre.
 
Ha lite överseende tack! Inga särskilt vackra bilder men jag är supernöjd eftersom hon verkligen försöker! :)
 
 
Ungefär såhär såg det ut för det mesta.
 
 
Och ja.., styrningen blir lite som den blir!  Bara hon håller galoppen är jag nöjd!
 
 
Höger galoppfattning gick inte jättebra, men till slut förstod hon var det var frågan om så fattningen åt vänster gick ganska bra faktiskt. Här kunde jag tom driva in henne i liiite form på den här långsidan! Är så himla stolt över henne :D
 
 
Resten, förutom den långsidan såg mer ut såhär.
 
 
Men ibland kan man bjuda till!
 
(zooma gärna in mitt ansikte i galoppbilderna för att få dagens skratt.) (tur att Ghetto är snygg iaf)
 

Är så rackarns nöjd över Ghetto! Efter detta tog vi en galopp uppför fältet nedanför planen och sedan gick vi hem :)

Kommentarer
Postat av: Agnes

HELVETE vad ni har utvecklats :o Gud så fin hon blivit, otroligt bra jobbat Matilda!

Svar: Verkligen, hon är helt fantastisk att rida nuförtiden! Och tack så mycket :D
seawolfer.blogg.se

2012-07-27 @ 00:39:06
URL: http://nattstad.se/agneslindberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0